Happy Holiday!

För inte så länge sedan var jag och min familj i Egypten, det var helt fantastiskt och jag hade jätte kul! Visste du att myten med att du kan bli såld för kameler är sann? Min pappa fick ett bud på 200 kameler av en servitör, han ville köpa mig till att bli hans fru. Hoppsan, svej! Vi kan ju sudda ut den där delen då pappa sa att han kunde få mig om han drog dit 1000 kameler..
 
Om du någon gång får chansen att åka till Egypten gör det, det är verkligen en upplevelse! Jag har aldrig någonsin stött på ett land med så mycket intressant historia och jag har aldrig lärt mig så mycket på så kort tid, MEN! och nu kommer det till det tråkiga, hela Egypten är en stor skräphög. Denna informationen hade jag aldrig hört förut, det finns ingen som har sagt att överallt ligger det skräp i Egypten, när man tänker på landet så får man upp bilden öken, Egypten har verkligen lyckats sudda ut all information om detta. Men saken är den att eftersom att ungefär 90% av landet består av öken så tror dessa människorna att "right, ska ut och slänga ut soporna" betyder att dumpa allt du äger i ödemarken och det kommer att tyna bort. Egypten har inte någonting i närheten vad vi, här i Sverige kallar sopsortering. Det är nästan så att jag tycker synd om de stackars Egypterna..!
Hur många kameler tror du att det finns i Egypten? - Faktum är att det finns exakt 16 kameler i Egypten och de lever i ett zoo i Kairo. Resten är dromedarer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du då lilla vän? ♥ :
Kommer du tillbaka? ♥

Din e-mail ♥:

Din awesomea blogg:

Vad har du på hjärtat sötnos? ♥:

Trackback